GRAFISCH ONTWERP

SCHEIDEMA DESIGN HEEFT ZICH DE AFGELOPEN TWEE JAAR GESPECIALISEERD IN HET MAKEN VAN SCHAALBARE DYNAMISCHE WEBSITES.

Oudelande website webdesign

LOGO ONTWERP

Herkenbaar, Onderscheidend en Tijdloos. Zomaar 3 kernwaarden waar een goed logo aan moet voldoen. Uw logo is de eerste vorm van communicatie met uw klanten. Het gezicht van uw bedrijf. Dat gezicht moet herkenbaarheid en betrouwbaarheid uitstralen. Scheidema Design helpt u graag bij het vormgeven van dat gezicht.

Oudelande website webdesign

HUISSTIJL

Uw huisstijl moet onderstrepen wie u bent en waar u voor staat. Herkenbaar, toegankelijk en krachtig, en van constante kwaliteit in alle uitingsvormen, zowel print als digitaal. Het ontwerpen van uw huisstijl en website liggen helemaal in elkaars verlengde. Als full service bureau faciliteren wij het gehele traject, van logo tot en met website.   

Oudelande website webdesign

DRUKWERK

Op het gebied van drukwerk zijn maar drie dingen echt belangrijk: het moet er goed uitzien, mag niet te duur zijn en het moet op tijd worden geleverd. Bij ons kunt u al uw drukwerk laten ontwerpen én laten drukken. Zo nemen wij u al het werk uit handen. En omdat wij goede contacten hebben met drukkerijen zorgen we altijd voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.