ONLINE MARKETING STRATEGIE

SCHEIDEMA DESIGN HEEFT ZICH DE AFGELOPEN TWEE JAAR GESPECIALISEERD IN HET MAKEN VAN SCHAALBARE DYNAMISCHE WEBSITES.

Oudelande website webdesign

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Een website is vaak onderdeel van een online marketing strategie. Hierbij horen landingspagina’s, banners, sociale media zoals Facebook en alle andere vormen van de online aanwezigheid van uw bedrijf. Scheidema Design helpt bij het maken van een doelgericht online marketingplan voor al deze mogelijkheden. Wij ontwerpen uw huisstijl, advertenties en website, zodat er qua beeld een eenheid is.

Social Media Oudelande

SOCIAL MEDIA

Dat de social media de afgelopen jaren hard zijn gegroeid, is je vast niet ontgaan. Bijna iedereen heeft een Facebook of een Instagram account. Dit biedt mooie kansen. Het bereik van de kanalen is namelijk enorm. Ook je potentiële klanten zijn hoogstwaarschijnlijk op een of meerdere social media kanalen te vinden. Social media marketing (SMM) is een perfect middel om de interactie met hen aan te gaan.

Seo Oudelande

SEO

De online wereld ligt aan je voeten, als je maar weet waar je moet zoeken. En nog belangrijker: weten hoe je klant zoekt. Wie is je toekomstige klant? Waar is hij naar op zoek? Waarom zou hij voor jou kiezen? SEO is vandaag de dag dé belangrijkste tool om met dit soort vragen aan de slag te gaan. Wij helpen je om je netwerk in kaart te brengen en om er het grootst mogelijke voordeel uit te behalen.