Wat wij doen

Scheidema heeft zich de afgelopen twee jaar gespecialiseerd in het maken van schaalbare dynamische websites.

WEBDESIGN & REALISATIE

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor een bedrijf of organistatie. Het eerste contact wordt vaak via het internet gelegd en het is daarom van groot belang dat uw website helder is opgezet en er goed verzorgd uitziet. Scheidema design helpt u van begin tot het eind om tot een goed resultaat te komen. Het doel een eigen website met een persoonlijke stijl, die u zelf kunt beheren. Een website aan uw wensen aangepast.

GRAFISCH ONTWERP

Bij het inzetten van zowel online als reguliere media biedt een goed ontwerp de beste kansen om uw boodschap over te brengen aan de daarvoor bestemde doelgroep. U kunt voor elk visuele communicatievorm bij ons terecht. Onze ontwerp studio biedt creative oplossingen en is tevens gespecialiseerd in het uitwerken van een bestaand idee. Of het nu gaat om een logo of complete huisstijl of andere communicatieve uiting.

3D VISUALISATIE

Scheidema design is een bedrijf gespecialiseerd in 3D animaties, visualisatie en art impressie. Scheidema design kenmerkt zich als 3D generalist/CG artist met een sterk technisch oog. We presenteren uw vastgoed project optimaal en geef uw project de aandacht die het verdient. Onze 3d visualisaties worden tegen zeer concurrente prijzen gemaakt, volledige service en uniek in Nederland.

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Een website is vaak onderdeel van een online marketing strategie. Hierbij horen landingspagina’s, banners, sociale media zoals Facebook en alle andere vormen van de online aanwezigheid van uw bedrijf. Scheidema Design helpt bij het maken van een online marketingplan voor al deze mogelijkheden. Wij ontwerpen uw huisstijl, advertenties en website, zodat er qua beeld een eenheid is binnen de marketing strategie.

BEDRIJFSFILMS MET EEN VERHAAL

Er zijn verschillende type bedrijfsfilms welke Scheidema Design voor u kan realiseren. Een promotiefilm geeft binnen 1 á 2 minuten e en impressie van uw bedrijf of product. Instructievideos en animatievideos geven uitleg in beeld en woord over een dienst, product of bedrijfsproces. Commercials voor winkel-tv of narrowcasting doeleinden brengen een krachtige boodschap over binnen 10 tot 20 seconden.

DRUKWERK

Op het gebied van drukwerk zijn maar drie dingen echt belangrijk: het moet er goed uitzien, mag niet te duur zijn en het moet op tijd worden geleverd. Scheidema Design is een zogenoemde one-stop-shop. Bij ons kunt u al uw drukwerk laten ontwerpen én laten drukken. En omdat wij goede contacten hebben met drukkerijen zorgen we altijd voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.