WEBDESIGN & REALISATIE

SCHEIDEMA DESIGN HEEFT ZICH DE AFGELOPEN TWEE JAAR GESPECIALISEERD IN HET MAKEN VAN SCHAALBARE DYNAMISCHE WEBSITES.

Oudelande website webdesign

WEBDESIGN & REALISATIE

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor een bedrijf of organistatie. Het eerste contact wordt vaak via het internet gelegd en het is daarom van groot belang dat uw website helder is opgezet en er goed verzorgd uitziet. Scheidema design helpt u van begin tot het eind om tot een goed resultaat te komen. Het doel een eigen website met een persoonlijke stijl, die u zelf kunt beheren. Een website van Scheidema deisign wordt helemaal aan uw wensen aangepast.

Webshop Oudelande

WEBSHOP

De uitstraling van een webwinkel moet perfect zijn, net zoals bij een fysieke winkel. Bepaalde aspecten moeten perfect op elkaar aansluiten zoals de structuur, het looppad en het aanbod. Het product van de bezoeker zijn of haar keuze moet binnen enkele klikken te bestellen zijn. De webshops die ontworpen zijn door Scheidema Design zijn 100 procent zoekmachinevriendelijk opgebouwd en zijn automatisch mobiele webshops. Hierdoor bent u verzekerd van een toppositie in Google.

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Content staat voor alles wat u online publiceert, van teksten tot foto’s, van muziek tot films en documenten. Om al deze content bij te houden zijn er Content Management Systemen ontwikkeld (CMS). Door deze systemen heeft u zelf het beheer over de inhoud. Deze systemen maken het makkelijk voor iedereen om deze content te beheren waardoor u niet afhankelijk bent van anderen. Daarom hoort CMS tot de standaardfuncties op de websites die wij ontwikkelen.