Website Bureau Borssele

Website Bureau Borssele

WEBDESIGN & REALISATIE

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor een bedrijf of organistatie. Het eerste contact wordt vaak via het internet gelegd en het is daarom van groot belang dat uw website helder is opgezet en er goed verzorgd uitziet. Scheidema design helpt u van begin tot het eind om tot een goed resultaat te komen. Het doel een eigen website met een persoonlijke stijl, die u zelf kunt beheren.

1. EEN INTAKE GESPREK

3D animatie Goes Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we eerst nader kennis. We horen graag over jouw organisatie, de dingen die jullie doen en jullie wensen voor de nieuwe website. Op basis van deze informatie kunnen we een passend voorstel maken.

Oudelande website webdesign

4. UITLEG

Vanuit een gebruiksvriendelijk systeem zal de website te updaten zijn. We nemen graag de tijd om het systeem helemaal uit te leggen. Zo wordt het systeem eigen en kun je zelf op een eenvoudige wijze de website onderhouden.

3D VISUALISATIE

Scheidema design is een bedrijf gespecialiseerd in 3D animaties, visualisatie en art impressie. Scheidema design kenmerkt zich als 3D generalist/CG artist met een sterk technisch oog. We presenteren uw vastgoed project optimaal en geef uw project de aandacht die het verdient. Onze 3d visualisaties worden tegen zeer concurrente prijzen gemaakt, volledige service en uniek in Nederland.

Oudelande website webdesign

2. EEN ONTWERP OP MAAT

We verdiepen ons helemaal in jullie branche en jullie organisatie, de website moet uitstralen wie jullie zijn. Dit wordt allemaal gedaan met jullie klanten in gedachten, dit zijn uiteindelijk de echte gebruikers van de website.

Oudelande website webdesign

5. OPLEVERING

Wij verzorgen de gehele oplevering van de website. We vragen jouw gewenste domeinnaam aan, of verhuizen je oude website. Voordat je het weet staat je nieuwe website online en is deze door iedereen te bezoeken.

GRAFISCH ONTWERP

Bij het inzetten van zowel online als reguliere media biedt een goed ontwerp de beste kansen om uw boodschap over te brengen aan de daarvoor bestemde doelgroep. U kunt voor elk visuele communicatievorm bij ons terecht. Onze ontwerp studio biedt creative oplossingen en is tevens gespecialiseerd in het uitwerken van een bestaand idee. Of het nu gaat om een logo of complete huisstijl.

Oudelande website webdesign

3. DE ONTWIKKELING

Op basis van de ontwerpen kunnen we de uiteindelijke website gaan ontwikkelen. Dit doen we met WordPress, dit hangt af van jouw situatie. Een moderne, schaalbare website, dat is waar we voor gaan.

Oudelande website webdesign

6. NAZORG

Na de oplevering houden we contact. We staan klaar om vragen te beantwoorden, geven tips over hoe je je website kunt optimaliseren en hoe je beter gevonden kan worden in Google. Samen gaan we voor het beste resultaat!