Werkwijze

Het toepassen van de juiste werkwijze is erg belangrijk bij het realiseren van uw website. Wij combineren uw kennis over uw doelgroep met onze kennis over het web.

1. EEN INTAKE GESPREK

Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we eerst nader kennis. We horen graag over jouw organisatie, de dingen die jullie doen en jullie wensen voor de nieuwe website. Op basis van deze informatie kunnen we een passend voorstel maken.

2. EEN ONTWERP OP MAAT

We verdiepen ons helemaal in jullie branche en jullie organisatie, de website moet uitstralen wie jullie zijn. Dit wordt allemaal gedaan met jullie klanten in gedachten, dit zijn uiteindelijk de echte gebruikers van de website.

3. DE ONTWIKKELING

Op basis van de ontwerpen kunnen we de uiteindelijke website gaan ontwikkelen. Dit doen we met WordPress, dit hangt af van jouw situatie. Een moderne, schaalbare website, dat is waar we voor gaan.

4. UITLEG

Vanuit een gebruiksvriendelijk systeem zal de website te updaten zijn. We nemen graag de tijd om het systeem helemaal uit te leggen. Zo wordt het systeem eigen en kun je zelf op een eenvoudige wijze de website onderhouden.

5. OPLEVERING

Wij verzorgen de gehele oplevering van de website. We vragen jouw gewenste domeinnaam aan, of verhuizen je oude website. Voordat je het weet staat je nieuwe website online en is deze door iedereen te bezoeken.

6. NAZORG

Na de oplevering houden we contact. We staan klaar om vragen te beantwoorden, geven tips over hoe je je website kunt optimaliseren en hoe je beter gevonden kan worden in Google. Samen gaan we voor het beste resultaat!